ChristiansfeldNet

Email indstillinger...

Benytter du en christiansfeld.tv mail adresse, skal du bruge disse oplysninger i dit mail program.
Vi anbefaler dog, at du opretter en Gmail, Hotmail eller lignende leverandør uafhængig mail adresse.

Server til indgående post
IMAP: mail.christiansfeld.tv
Standard uden kryptering: Port 143
Krypteret med SSL: Port 993 (anbefales)

Alternativ server til indgående post
POP3: mail.christiansfeld.tv
Standard uden kryptering: Port 110
Krypteret med SSL: Port 995 (anbefales)

Server til udgående post (Kræver godkendelse)
SMTP: smtp.christiansfeld.tv
Uden kryptering: Port 25
Krypteret med SSL: Port 465
Krypteret med STARTTLS: Port 587 (anbefales)

Der er også mulighed for at tjekke sin e‐mail via en webbrowser på denne adresse:
https://webpost.christiansfeld.tv

PC og mobil

Hent opsætnings vejledninger til de mest anvendte mail programmer.

Der kan være lidt forskel på vejledningen og dit mail program, men de fleste  passer stadig ret godt...

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte foreningen for hjælp.