ChristiansfeldNet

Generalforsamlingen...

Bestyrelsen

- Bestyrelsen træder sammen umiddelbart efter afholdelsen af den ordinære generalforsamling og konstituerer sig med formand, næstformand, kasserer og sekretær mv.
    -Formanden repræsenterer bestyrelsen udadtil.

Formand:Thomas Wesselhoff (på valg 2024)
    Næstformand:Michael Nielsen (på valg 2024)

Kasserer:Kaj Jensen (på valg 2024)
    Menig:Thomas Nissen (på valg 2023)
    Menig:Charlotte Mikkelsen (på valg 2023)

Suppleant:Lars Henrik Larson (på valg 2023)
    Suppleant:Uve Andersen (på valg 2023)

Vil du også gerne være en del af vores fælles kabelnet?
    Vi dækker størstedelen af Fjelstrup, Stepping, Taps, Sjølund og Christiansfeld.

Administration

Til dig der ønsker personlig betjening, teknisk hjælp, har generelle spørgsmål eller bare gerne vil have mere information omkring ChristiansfeldNet

Forlad os

Ønsker du virkelig at forlade os?

Skal du flytte eller ønsker du at prøve en anden udbyder, så må du udmelde dig her

Administration

LAD OS SKABE FREMTIDEN I FÆLLESSKAB!

Hold dig opdateret og få nyhederne direkte i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsbreve

Hvorfor stå sammen?

Når vi sammenligner os med andre, får vi rigtig gode priser på TV, Internet, telefoni, mm. og vi bestemmer selv over dette aktiv i byen. Anlægget er vores, ChristiansfeldNet er ejet af medlemmerne, og foreningen drives af en frivillig bestyrelse, som samarbejder med en lang række aktører, for at sikre det bedst mulige for medlemmerne.