ChristiansfeldNet

Vil du virkelig forlade os...

Udmelding kan ske 4 gange i årets løb, til d. 1. januar, d. 1. april, d. 1. juli og d. 1. oktober med 1 måneds varsel.

Du er nu på vej til at forlade lokalområdets største forening, hvor vi sammen kæmper for bedre og billigere priser på Internet, tv-programmer og mobiltelefoni.

Ved udmeldelse er du ikke berettiget til at få nogen andel af foreningens formue udbetalt eller på anden vis overdraget som din, og du kan ikke længere benytte tjenester fra ChristiansfeldNet som: C-Web, C-MixTV og C-ExtraTV, C-Talk IP-Fastnet, m.v. gennem kabelnettet.

Ved fraflytning skal der ske udmeldelse efter gældende vilkår ved fraflytning.
Såfremt der er lavet aftale om overdragelse af tilslutningen, kan ny beboer fortsætte i aftalen med en navneændring uden ekstra omkostninger. Det påhviler ny beboer at give besked om overtagelse af aftalen.
Ved lejeboliger, hvor man betaler via huslejen, påhviler det udlejer at ændre aftalerne.

Send en mail med navn og adresse, samt hvorfor du ønsker at forlade foreningen til: net@christiansfeld.tv

Så sender vi en bekræftelse retur snarest.

LAD OS SKABE FREMTIDEN I FÆLLESSKAB!

Hold dig opdateret og få nyhederne direkte i din indbakke. Tilmeld dig nyhedsbreve

Hvorfor stå sammen?

Når vi sammenligner os med andre, får vi rigtig gode priser på TV, Internet, telefoni, mm. og vi bestemmer selv over dette aktiv i byen. Anlægget er vores, ChristiansfeldNet er ejet af medlemmerne, og foreningen drives af en frivillig bestyrelse, som samarbejder med en lang række aktører, for at sikre det bedst mulige for medlemmerne.