ChristiansfeldNet

Taskforce...

ChristiansfeldNet Service har en Taskforce (hjælpegruppe) med kompetencer inden for EDB og TV, der mod betaling er i stand til at hjælpe foreningens medlemmer med følgende:

1. Indstilling af TV.
2. Opsætning af ekstra stikdåser til TV.
3. Opsætning og indstilling af antenneforstærker.
4. Kabelføring i forbindelse med tilslutning til Internet.
5. Installation af netkort og konfigurering af PC til at køre på ChristiansfeldNet VoresWeb
6. Opsætning af privat netværk med deling af printer, scanner etc.
7. Installation og opsætning af pc-programmer.
8. Udbedring af PC-problemer.
9. Hjælp til opsætning af IP-telefoni.

Standart internet / IP-telefoni tilslutning: Opsætning af Internet, Email og IP-telefoni på 1 PC og 1 telefon ved modemmet. 400,- kr.
Ved andre EDB relaterede opgaver benyttes nedenstående timepriser:
EDB førstetime: 400,- kr.
EDB andentime: 300,- kr.

Standart kanalsøgning: Søgning og sortering af kanaler på 1-3 TV: 300,- kr.
For efterfølgende apparat: 100,- kr.
Ved andre TV relaterede opgaver benyttes nedenstående timepriser:
Radio/tv førstetime: 400,- kr.
Radio/tv andentime: 300,- kr.

Fast pris eller timebetaling aftales med det enkelte TaskForcemedlem, da ChristiansfeldNet Service udelukkende er formidler kontakt.

Ønsker du hjælp til en eller flere af ovenstående punkter, skal du kontakte C-Service på tlf.: 69120675 - 1 eller E-mail:net@christiansfeld.tv

Er telefonen er ikke bemandet så du skal indtale en besked på telefonsvareren med angivelse af navn, adresse, telefonnummer og en kort beskrivelse af problemet. Telefonsvareren aflyttes løbende og du vil blive kontaktet hurtigst muligt. Indtaler du ingen besked eller glemmer du at oplyse dit telefonnummer, bliver du ikke kontaktet.

Tilmelding

Vil du også gerne være en del af vores fælles kabelnet?
Vi dækker størstedelen af Fjelstrup, Stepping, Taps, Sjølund og Christiansfeld.

Administration

Til dig der ønsker personlig betjening, teknisk hjælp, har generelle spørgsmål eller bare gerne vil have mere information omkring ChristiansfeldNet

Forlad os

Ønsker du virkelig at forlade os?

Skal du flytte eller ønsker du at prøve en anden udbyder, så må du udmelde dig her

Administration