ChristiansfeldNet

YouSeeTV kanalsøgning...

Det er bedst, hvis du følger den vejledning, der fulgte med dit tv - du kan måske finde en vejledning på producentens hjemmeside. Kan du ikke finde en vejledning, så prøver vi at give dig lidt hjælp her.

Du skal bruge 4 tal i forbindelse med kanalsøgningen:

Frekvensnummer: 546 MHz eller 546000 KHz - dit tv fortæller dig, om du skal indtaste MHz eller KHz.

Netværks-id: 6070 eller 100
Symbol rate: 6875
QAM: 64

Så går du ind i opsætnings-menuen på dit tv.

Knappen til menuen kan hedde noget forskelligt afhængig af, hvilket tv og hvilken fjernbetjening, du har.

Se menuen igennem og find et punkt, der omhandler: Udsendelse, Opsætning eller Kanalopsætning.

Her skal du starte en automatisk indlæsning af kanaler.

Kan du vælge Antennetype, skal du vælge Kabel

Bliver du bedt om at vælge Operatør, skal du vælge Andre.

Kan du vælge mellem Digital og Analog indlæsning, skal du vælge Digital.
Er det mulighed for at vælge Søgetilstand, skal du vælge Hurtig

Find menu punkterne hvor du kan indtaste:

Frekvensnummer og Netværks-id for at begynde indlæsningen af dine tv-kanaler.

Efter endt søgning, får du besked på skærmen, når kanalerne er indlæst.

Vejledninger

Hent kanal søgnings vejledninger til de mest købte TV.

Der kan være lidt forskel på vejledningen og dit TV, men de fleste fabrikater passer ret godt...

Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte foreningen for hjælp.

Kanal søgning