Tilmeld nyhedsbrev

Web TV

Web TV

Tv, som vi kender det, forandrer sig hurtigere end nogensinde før. Flere og flere supplerer med streamingtjenester som Netflix og HBO Nordic. Sammen med YouSee prøver vi fra bestyrelsen at sikre, at medlemmerne af ChristiansfeldNet fortsat opfatter foreningen som en attraktiv leverandør af tv.

Derfor tager vi næste store skridt, så vi sammen bliver den stærkeste leverandør af tv-indhold. 10. juni åbnes der op for alle medlemmer med en Mellem-, Fuld-, tillægs- eller Bland selv-pakke til at se tv, når og hvor de vil – uanset hvor i Danmark de er. Så behøver man ikke længere at sidde klar foran fjernsynet, når en udsendelse starter. Og hvis der ikke er noget, man vil se, kan de vælge noget andet i det store arkiv af udsendelser. Det hele er med i tv-pakken. Og det koster ikke ekstra.

Se tv på den skærm, der passer dig
Som medlem af ChristiansfeldNet skal man bare være på nettet, så kan man se Live-tv, Starte forfra og gå i Tv-arkiv på tablet og mobil med YouSee Play Tv & Film app’en eller på pc via youseeplay.dk. Og med Apple TV kan man afspille alle tv-programmer med AirPlay fra YouSee Play Tv & Film app’en til tv-skærmen.

Med andre ord kan man se tv, når man har tid og lyst. Frit valg handler ikke kun om, hvad der er i ens tv pakker, men i højere grad om at se tv, når og hvor man vil.

Live-TV: Se det tv, der er lige nu - hvor du vil
Med live-tv kan man se det tv, der er lige nu. Hvis fjernsynet er optaget eller kampen starter på vej hjem. Man kan se tv i bussen, i køkkenet eller hvor man vil.

Start forfra: Se med fra starten med et enkelt klik
De første 5 minutter er gode at få med. Også selvom man kom for sent i gang.
Så kan man starte en udsendelse forfra, mens den er igang.

Tv-arkiv: Se dine programmer, når det passer dig
Nu bestemmer man selv, hvorår man vil se sine yndlingsprogrammer.
Gå på opdagelse i Tv-arkiv og find det, du gik glip af eller gerne vil gense.