Tilmeld nyhedsbrev

TIDAL - mere end musik

TIDAL - mere end musik

TIDAL - Den nok bedste musik tjeneste på markedet er snart klar for medlemmerne i ChristiansfeldNet, til meget fordelagtige priser.

Din yndlingsmusik...
Eksklusive artister...
Bedst i test...

Med TIDAL kan du streame dine yndlingssange. Over 60 millioner numre og 250.000 musikvideoer, får du den ultimative musikoplevelse. Opret din egen playliste, eller prøv en af vores, lavet af den danske musikredaktører og artisterne selv.

Den bedst tilgængelige lyd i højeste kvalitet - Ingen kompromiser. Bare ren lyd. Stream din musik, som du aldrig har hørt før, med vores tabsløse lydoplevelse og lydkvalitet i høj kvalitet.

Lyt på dine vilkår og download dine favoritter med offline funktionen. Så kan du lytte til de sange du elsker - også uden WiFi eller mobildata.

Kom helt tæt på når der livestreames fra eksklusive koncerter og begivenheder, TIDAL X sørger for, at du får adgang til billetter, meet-and-greets og behind-the-scenes.

Kom tættere på artisterne - Uanset om det er en afspilningsliste, der er lavet af din yndlingsartist, et kig bag kulisserne, før de går på scenen, eller en dybdegående samtale om deres værker, bringer TIDAL dig tættere på dine musik ikoner.

Med "Mit Mix" får du en personlig blanding af sange baseret på din historik og musiksmag - så du kan nyde mere af den musik, du elsker.

TIDAL er først med eksklusivt indhold, så du kan være den første til at opleve musik og videoer fra dine yndlingsartister, som du ikke kan få andre steder.

Priserne er presset helt i bund. Med 24 mådernes binding, er du sikret mod prisstigninger.
TIDAL kan fåes både som: TIDAL Standard med 1 login eller TIDAL Famiy med 5 login.
Priserne er så gode at vi ikke må offentlig gøre dem her... men lur under "Få glæde af det hele" - "Priser 2020".

Har du et alt for dyrt mobil abonnement for musikkens skyld, kan du overveje at flytte til din egen mobiltelefoni www.C-Talk.dk - Måske du vil opdage det godt kan betale dig.

ChristiansfeldNet samarbejder med en række andre frie antenneforeninger, og er derfor kun sikret en begrænset portion TIDAL vouchers i første omgang.

Forud bestil inden 14. april 2020, så du er sikret på at få den bedste musik, i bedste kvalitet, til den absolut bedste pris. Send en mail til net@christiansfeld.tv i dag, om du ønsker TIDAL standard eller Family.