Tilmeld nyhedsbrev

Ekstra kanaler

Ekstra kanaler

Danmark er i øjeblikket i en helt særlig situation. Skoler og arbejdspladser lukkes ned, arrangementer aflyses, og alle der kan, opfordres til at blive hjemme.
 
Vi ved dog godt, at tiden derhjemme godt kan komme til at føles langt. Ikke mindst, hvis der er børn i familien, som savner skolen og deres venner.
 
Derfor har vi fået lidt ekstra underholdning at udfylde resten af marts måned med. Vi har nemlig åbnet for to ekstra tv-kanaler i tv-pakkerne så alle nu kan se TV2 News og Disney Channel.
 
TV 2 News på kanal 107 fra i dag
TV 2 News ligger fra i dag på kanal 107. Her kan man nemt få et overblik over udviklingen af Coronavirus (COVID-19) og dagens øvrige nyheder – døgnet rundt.
 
Disney Channel på kanal 119 fra i dag
Disney Channel ligger fra i dag på kanal 119. Disney Channel leverer underholdning til familiens yngste døgnet rundt, så både morgen-, eftermiddags- og aftenunderholdningen er sikret. Se bl.a. Tangled: Serierne, Elena af Avalor, Phineas og Ferb, Pyjamasheltene og meget meget mere.

Kan du ikke finde kanalerne?
Hvis du har lavet en favoritliste over dine kanaler eller har en tv-boks, ligger de på en anden kanalplads. Har du ikke lavet en kanalsøgning med kodede kanaler skal du lave en ny kanalsøgning - Find hjælp under C-Service...
 
Se al underholdning på alle skærme
Har børnene eller andre i familien overtaget tv’et? Så husk at du med C-Play Playmaker appen kan se alle dine tv-kanaler på den skærm du vil. Faktisk kan du vælge om du vil se sin tv-pakke via C-Play Tv-boksen, Apple TV, Android TV, Chromecast, computer, tablet eller smartphone.

Husk at passe på hinanden og undgå størrer forsamlinger, så vi sammen undgår smittespredning...

ChistiansfeldNet - Vi sikre hinanden