Tilmeld nyhedsbrev

DDOS Angreb

DDOS Angreb

Vi har det sidste døgns tid, den 9 og 10. marts oplevet flere angreb på vores internet.

Der er åbenbart nogen ude i den store verden som synes det sjovt at drille andre, og det er nu gået ud over os, iform af flere DDOS angreb mod vores modems, som skaber en voldsom trafik og nærmest kvæler vores Internet.

Det er ikke noget som er farligt for dig og dine enheder, det rammer kun modemet og ikke noget bagved modemet. Men det er tilgengæld voldsomt irriterende og giver meget laaaangsomt Internet.

Vi har en "easy fix" på vej som bliver implementeret i alle modems omkring kl. 2.00 den 11. marts. Denne fix gør dog at spillemaskiner som Playstation, XBox og lignende ikke kan spille online spil, indtil der kommer en permanent løsning. Har du brug at kunne spille online via en spillemaskine, så kontakter du ChristiansfeldNet på tlf.: 69120675 eller net@christiansfeld.tv, så finder vi en løsning på det.

Fejlen er meldt til Arris, modem producenten, som vil komme med en opdatering. Vi ved dog ikke hvor højt de prioritere dette, men forventer det bliver prioriteret højt, så der hurtigt kommer en opdatering.