Tilmeld nyhedsbrev

Indbygget WiFi Mesh

Indbygget WiFi Mesh

Nu kan du få et lille indblik i forskellen  på almindeligt WiFi, WiFi-Extenders og WiFi Mesh

Dårligt WiFi er et problem for mange
Du kender sikkert problemet – du får måske kun den halve hastighed på din WiFi forbindelse i forhold til hvad du betaler i abonnement hos din internetudbyder.

Samtidigt varierer dit WiFi signal og hastighed, alt efter hvor i hjemmet du befinder dig, og kobler hele familien sig på samtidigt, er problemet bare værre.

WiFi problemet er hos dig selv
I de fleste tilfælde ligger problemet indenfor hjemmets fire vægge, og altså hverken hos din internetudbyder eller på din egen computer, tablet eller mobiltelefon. Problemet er dit eget WiFi signal.

Naboens WiFi signal forstyrrer – og en Extender virker sjældent:
Dit Wifi signal kæmper med naboernes WiFi signaler. Væggene i hjemmet og alle dine andre elektroniske enheder, skærmer for dit WiFi signal. Og med behovet for store mængder data til streaming, musik, downloads, surfing og lignende, kan internettet føles sløvt og ustabilt. Måske har du sat en WiFi extender op for at prøve at løse problemet, men du oplever ikke at hastigheden er blevet bedre....

Er WiFi Mesh ikke bare en ny Wifi extender? “Nej – det er ikke bare en WiFi extender – det er løsningen på Wifi problemer i hele hjemmet!”.

ARRIS WiFi Smart Mesh er udviklet med familien og hjemmet i fokus, hvor flere og flere brugere skaber flere og flere problemer for et almindeligt WiFi netværk. ARRIS WiFi Smart Mesh er udviklet med den nyeste Wifi teknologi direkte i dit modem, så du først og fremmest får lynhurtigt WiFi på op til 1200 Mbit/sek.. Det er også smart WiFi, når du placerer flere ARRIS Mesh enheder i hjemmet “taler de sammen” og optimerer signalet til dér hvor brugerne befinder sig. Det sikrer både stabilitet og hastighed.

Sådan virker ARRIS Mesh enhederne
WiFi Mesh enhederne placeres i hjemmet, så de giver god dækning i alle de rum, hvor du ønsker god WiFi dækning. Bevæger du dig rundt sørger WiFi Mesh enhederne for, at du hele tiden er koblet på den nærmeste enhed. Og skulle nærmeste WiFi Mesh enhed være belastet, sender den dig blot videre til en af de andre enheder indenfor rækkevidde, så dit signal hele tiden er så optimalt som muligt. På den måde fordeles data-trafikken i hjemmet, så alle får mest ud af jeres internetforbindelse.
 


Sådan placerer du ARRIS Mesh enhederne i hjemmet
Når du installerer WiFi Mesh i hjemmet, skal du tænke lidt over hvor du placerer dine enheder. Først og fremmest bør du placere en enhed i de rum, hvor du gerne vil have god dækning. Alle enheder skal helst kunne dække hinanden, så du ikke få “WiFi-huller”. Gem aldrig enhederne ned bag en sofa, eller ved lige ved siden af en anden elektronisk enhed. WiFi Mesh enheder har behov for ”luft” omkring sig, for at kunne sende signalerne bedst muligt.

Det bedste signal fås ved placering i ca. 1,5 meter over gulvet. Men vi ved godt, at det ikke altid er muligt. Så start med at placere dine WiFi Mesh enheder der, hvor du synes de passer bedst – du kan jo altid flytte på dem.MINDRE LEJLIGHED CA. 70 KVM
Enhederne bør placeres så centralt som muligt, og i dette tilfælde, med to enheder til at dække ca. 70 kvm. Enhederne er placeret, så de overlapper i stuen, samt at der er god dækning i begge værelser. Begge enheder placeres i stuen, med masterenhed tættest på værelset.

 

MINDRE HUS PÅ CA. 100 KVM
Enhederne placeres centralt i hvert byggeelement, så de overlapper. De mange vægge, gør dog at man måske skal overveje 3 enheder til at få bedst muligt dækning. Masterenheden er placeret tættest på både soveværelse og stue.

 

HUS I TO PLAN
Med huset i to plan, er begge enheder placeret centralt. Gulvvarme eller betongulve kan dog give en udfordring, hvis enhederne er WAVE2 Air og ikke er kablet. Vi har placeret masterenheden i stueetagen.

 

AFLANGT HUS PÅ OMKRING 150 KVM
Enhederne er placeret centralt, så de dækker hele huset bedst muligt. Med lange huse, hvor enhederne skal sidde i forlængelse, er det vigtigt at du kabler den midterste som minimum, da du ellers vil opleve nedsat hastighed ved tredje enhed.

 

HUS I TRE PLAN
Med huset i tre plan, er alle enheder placeret centralt. Gulvvarme eller betongulve kan dog give en udfordring, hvis enhederne er WAVE2 Air, og ikke er kablet. Ligesom med et meget langt hus, skal enheden i stuen være kablet. Masterenheden er derfor placeret i stueetagen.