Tilmeld nyhedsbrev

Info om kanal afstemning

Info om kanal afstemning

Nu er kanal afstemningen vel overstået. Det er dog for tidligt at melde resultater ud, men lidt statistik kan vi godt komme med.

Afstemningen var delt op, så man kunne stemme på den "faste" tv pakke man har, og afstemningen er blevet sendt til alle med en mail adresse registreret i selvbetjeningen.

Der er blevet sendt mail til 178 medlemmer med Stor pakke, 74% af disse har åbnet mailen og 35% har udfyldt afstemningen.
Der er blevet sendt mail til 72 medlemmer med Mellem pakke, 72% af disse har åbnet mailen og 17% har udfyldt afstemningen.
Der er blevet sendt mail til 277 medlemmer med Lille/MixTV pakke, 74% af disse har åbnet mailen og 24% har udfyldt afstemningen.

Udover kanal afstemning til de faste tv pakker, har der været afstemning om en størrer og stærkere Mellem pakke samt muligheden for at benytte Paramounts og FOX+ kæmpe store sortiment af film, serier og børne underholdning.

Ialt har 141 medlemmer stemt. Der var selvfølgelig håb om at alle ville bruge 10min på at gøre deres indflydelse gældende, så vi kunne få en så bred aftemning som muligt. Men bestyrelsen arbejder selvfølgelig videre med de afstemninger der er, så vi kan få sammansat kanal pakkerne så det passer flest muligt.

Resultaterne af afstemningen kommer når bestyrelsen har analyseret afstemningerne og afsluttet forhandlingerne med leverandørerne.

Vil du også gerne have indflydelse, så login på selvbetjeningen og få tastet dine kontakt oplysninger.