Tilmeld nyhedsbrev

YouSee klar med Chromecast

YouSee klar med Chromecast

YouSee lancerer i dag funktionen Google Chromecast, der gør det let at få tv, film og serier op på den store skærm via smartphone eller tablet. Lanceringen markerer endnu et skridt i YouSees ambition om at være danskernes foretrukne indholdsleverandør med underholdning leveret til alle skærme.

For et par uger siden fik ca. 800.000 danskere med YouSee Mellempakken, Fuldpakken og Bland Selv tv-pakker adgang til et omfattende tv-streaming-univers bestående af Live-tv/web-tv, Start Forfra og Tv-arkiv. Alt det kan nu streames via Chromecast fra en smartphone og tablet og op på fjernsynets store skærm.

Med den nye Chromecast funktion kan du som medlem af ChristiansfeldNet, nu selv bestemme hvad du vil se, hvornår og ikke mindst hvor. Og netop hvor-dimensionen er den, som dagens lancering retter sig mod.

Chromecast er den hurtigst sælgende enhed til mediestreaming herhjemme og kan fås for 270 kr. hos f.eks. Elgiganten.

Tidligere på året blev AirPlay lanceret, som ligeledes giver mulighed for at afspille Live tv, Tv-arkiv, film og serier på den store skærm via Appel TV.

Med lancering af funktionen Google Chromecast og AirPlay-understøttelse til Apple-produkter kan du nu let få tv, film og serier op på den store skærm, uanset hvilket producentnavn der står på de enheder, der streames fra og til.

Fakta
• Chromecast er en lille enhed til streaming, der sættes i HDMI-porten på tv'et. Herefter kan du med en Android-telefon, Android-tablet, iPhone eller iPad afspille alt indhold fra YouSee Play Tv & Film app'en (dvs. film, serier og tv – herunder Tv-arkiv og Start Forfra) direkte på fjernsynet.

• Til YouSee-kunder uden boks giver Chromecast mulighed for at få Tv-arkiv og Start Forfra op på den store skærm.

Chromecast gør det muligt at afspille alt indhold fra YouSee's Tv & Film app – dvs. tv, film og serier på tv-skærmen og dermed streame yndlingsunderholdningen direkte til den store skærm i høj kvalitet.