Tilmeld nyhedsbrev

ChristiansfeldNet vs YouSee

ChristiansfeldNet vs YouSee

Den 1. marts 2019 kl 14 - 19 kan du igen møde den kommercielle tv udbyder YouSee og din lokale antenneforening ChristiansfeldNet på Brødremenighedens Hotel.

Bestyrelsen stiller igen frivilligt op på hotellet for medlemmerne, da det er vigtigt for bestyrelsen at medlemmerne træffer deres afgørelse om udbyder på et ordentligt oplyst grundlag. YouSee's medarbejdere har det med nogle gange at komme væk fra ejen bane halvdel og kommentere på foreningens nye udbud, uden at have sat sig ind hvordan det hænger sammen, og så vil det jo være godt vi er der til at løse det og hjælpe medlemmerne til at blive sat ordentligt ind hvordan de får dækket deres behov og får mest muligt for deres penge, uanset valg af udbyder.

Der er desværre også mange medlemmer, som fejlagtigt tror de er kunder hos YouSee og derfor ikke er opmærksomme på signal skiftet i slutningen af marts, dem vil vi selvfølgelig også gerne sikre en god oplevelse.

Vil du også gerne vide mere om alle fordelene ved vi igen bliver en selvstændig antenneforening, som ikke er underlagt en kommerciel udbyder. Hvordan vi kommer til at stå stærkere hvis vi holder sammen. Hvordan du for indflydelse på foreningens indhold, produkter og priser. Betydningen af at eje et kabelnet? Jamen så skal du helt sikkert møde op på hotellet og få en snak med antenneforeningen. Vi er der for dig!

Mød gerne op til en hyggelig eftermiddag på Brødremenighedens Hotel.

ChristiansfeldNet - Til glæde og gavn...