Tilmeld nyhedsbrev

Få del i guldet

Få del i guldet

Traditionelle flow TV-pakker er på vej ud - Internettet og Mix TV-pakker overtager.
I de senere år har der været en tendens til at danskerne fravælger deres Store TV-pakke. I 2015 havde 93 procent af danskerne en traditionel tv-pakke – i 2018 er det kun ca. 85 procent.

Udviklingen forstærkes af, at der er større frihed og flere penge at spare for medlemmerne ved at skifte til streamingtjenester og Mix TV-pakker.

Da tv-signalet altid har været antenneforeningens primære eksistensgrundlag, er det nu vigtigt, at foreningen genopfinder sig selv, så medlemmerne ikke forsvinder ud i det kommercielle marked, når tv-pakken fravælges eller nedprioriteres.

Vi ser mange antenneforeninger som tror, at de er nødsaget til at entrere med store leverandører, som YouSee eller Stofa, for at kunne klare eventuelle investeringer i hovedstation eller anlæg. Realiteten er, at der er et stort overskud at hente, ved selv at stå for internettet. Det giver samtidig en større økonomisk fleksibilitet og frihed, som giver plads til løbende opgradering af vores infrastruktur og kabelnet, samtidig med at medlemmerne sikres en hurtig og billig internet forbindelse..

Den betaling som antenneforeningen modtager fra leverandørerne for brugen af kabelnettet, er en brøkdel af hvad leverandørens fortjeneste er, selv når driftsomkostningerne er medregnet. Som medlem af ChristiansfeldNet, er man automatisk medejer af kabelnettet og man kan være medbestemmende på hvordan overskuddet skal anvendes og ”guldet” fordeles. 

Hos ChristiansfeldNet vil medlemmerne 
✓ Beholde ejerskabet og kontrollen
✓ Bevare foreningens indflydelse og eksistensberettigelse
✓ Tilbyde bedre priser, flere produkter og en bedre support
✓ Undgå lange bindingsperioder
✓ Fastholde foreningens ånden