Tilmeld nyhedsbrev

Internet via antennekabel

Internet via antennekabel

Vi står snart overfor at forlade YouSee til fordel for vores eget TV og Internet.

Desværre har YouSee aldrig villet give os en oversigt over hvilke af vore 1400 medlemmer, der har Internet.  Derfor har vi en udfordring med hvem af Jer der har Internet fra YouSee gennem jeres antennekabel. 
Årsagen er enkel – regningen der betales for Internet har altid set ud som om man er kunde direkte hos TDC/YouSee i stedet for medlem af ChristiansfeldNet. Teknisk udfordring har YouSee kaldt det... Mangel på vilje til at samarbejde har vi kaldt det!

Vi vil meget gerne at alle medlemmer fortsat har Internet efter 1. april.
Så har du ikke fået læst den lille informations folder, været forbi på et af informationsmøderne, været til åbenthus på hotellet eller besøgt Morten i seniorhuset Christiansfeld, bedes du sende en mail til net@christiansfeld.tv

Har du tjekket din pris på Internet i forhold til hvad markedet derude kan tilbyde?
Prøv www.samlino.dk - tast din adresse ind og vælg ønsket download forbindelse. Herefter kan du smutte ind og se dine priser fra din lokale antenneforening www.christiansfeldnet.dk

Forhåbentlig kan du se at vi som minimum matcher bedste pris i markedet og at du derudover også har prisgaranti i 3 år, hvor priserne ikke vil stige.

Har du styr på dit forburg?
Vidste du at en familie på 4 med 2 børn der gamer på pc’en og 2 voksne streamer hver sit, max bruger 30 mbit i download! Dette er med at du måske vælger lidt anderledes og dermed sparer i abonnementet.


Vælg lokalt - vælg din antenneforening og kom forbi 4 – 7 marts i Seniorhuset Skolevej 10, 6070 Christiansfeld for at hente dit nye modem.