Tilmeld nyhedsbrev

YouSee varsler nye priser

YouSee varsler nye priser

Nye priser på tv og bredbånd fra den 1. januar 2019

Der kommer stadig mere indhold og flere streamingtjenester på markedet, men det betyder desværre ikke, at indhold bliver billigere. På trods af de højere priser på indhold har det dog været muligt at fastholde en prisstigning for vores listepriser på 10 kr. for Grundpakken samt de forskellige Bland selv-løsninger med 10, 20 og 36 point. Udover Grundpakken vil de ’faste’ tv-pakker, Mellem- og Fuldpakken, stige med henholdsvis 20 og 25 kr.

YouSee’s bredbåndskunder efterspørger i stigende grad de hurtigste forbindelser, og derfor sætter vi fra nytår priserne ned på dem. Prisen på en 1.000 Mbit-forbindelse falder fra 699 kr. til 499 kr. og en hastighed på 500 Mbit fra 499 kr. til 449 kr. efter nytår. Disse hastigheder tilbydes dog ikke i ChristiansfeldNet 

Prisen på hastighederne, 25 og 50 Mbit, stiger efter nytår med 10 kroner, mens en 100 Mbit-forbindelse stiger med 20 kroner. Det skyldes bl.a., at YouSee investerer i netværket for at imødekomme den enorme stigning i danskernes dataforbrug. I gennemsnit stiger dataforbruget på bredbånd ca. 30 pct. om året.

Ovenstående prisændringer er gældende for vores listepriser på YouSee. Vi er i fuld gang med varslingsbrevene med information om nye tv-priser fra 1. januar 2019, for foreninger med en særlig foreningsaftale med YouSee.

Venlig hilsen
YouSee