Tilmeld nyhedsbrev

YouSee 1 år mere

YouSee 1 år mere

ChristiansfeldNet vil fortsat have YouSee som leverandør.
Bestyrelsen for ChristiansfeldNet har gennem de sidste år arbejdet på et leverandør skifte til antenneforeningen, efter vi gennem mange år har været låst til YouSee, da vi ikke selv har en infrastruktur mellem vores byer, Taps, Sjølund, Stepping, Fjelstrup og Christiansfeld. Der er nu åbnet op for nye muligheder for at vi selv kan komme til at eje en fiber forbindelse mellem byerne, og dermed vælge leverandører, så vi får mulighed for at få mere indflydelse på indholdet i tv-pakkerne, hastigheder på Internet, digitale tjenester, og dermed også på priserne, til glæde for dig som medlem.

På grund af forskellige udfordringer i vores forhandlinger med YouSee, kom vi desværre i tidsnød, og ville ikke haste et leverandør skifte igennem. Derfor er aftalen med YouSee forlænget med et år, frem til 31/3 2019. Det er, trods hårde forhandlinger, lykkedes blandt andet at få mulighed for at YouSee kan tilbyde Brendbånd uden TV med den nye aftale, en mulighed som har været efterspurgt af en del medlemmer.

Det er også fortsat YouSee der håndtere support og kundeservice på fejl og problemer med TV, Email, Bredbånd osv.. YouSee kundeservice kan træffes på 70704040.

ChristiansfeldNet's administration håndtere til- og afmeldinger, pakkeskift og spørgsmål til opkrævninger af TV. ChristiansfeldNet's administration kan træffes mandag - onsdag kl 15 - 17 på 69120675 - 1.