Tilmeld nyhedsbrev

Dårligt tv-signal / ustabilt Internet

Dårligt tv-signal / ustabilt Internet

Oplever du pixelering på dit tv billede, specielt på grundpakke kanalerne, eller ustabilt Internet, kan det skyldes dårligt antenne signal.

Få kontrolleret signalet
I vores service aftale har vi mulighed for at få målt signalet i første stik i hjemmet. Det betyder at du som medlem af ChristiansfeldNet kan bestille en teknikker, hvis du oplever fejl, uden omkostning for dig måler signalet både i nærmeste antenne stander og i hjemmet.
Er der fejl i standeren sørger ChristiansfeldNet for udbedringen. Er der fejl efter standeren, dvs. i stikledningen fra standeren ind til hjemmet eller i hjemmets antenne installation kan teknikkeren lave et overslag over hvad det vil koste at udbedre. Husk at kigge dine forsikringer igennem, de fleste har en stiklednings dækning og måske elektronik dækning, som kan dække evt. udbedringer.

Husinstallationer
Har du et hjem med ældre og hjemmelavede installatoner, kan du få gode råd til her: Husinstalationer

Fejlmelding
Før du fejlmelder er det en god ide at læse om fejlmelding først: FEJLMELDING 
Mange fejl kan rettes ved at gå sin installation igennem selv, løse stik, fordelere, forstærkere osv.

Taskforce
Er du usikker på hvilke materialer du skal bruge eller hvordan det skal monteres, så har ChristiansfeldNet oprettet en Taskforce (hjælpegruppe) med kompetencer inden for EDB og radio/tv, der mod betaling er i stand til at hjælpe foreningens medlemmer.
Læs mere om ChristiansfeldNet Taskforce her: Taskforce

Med det bedst mulige signal, får du mest glæde af din antenneforening.