Tilmeld nyhedsbrev

NRK3 og SKAM

NRK3 og SKAM

Snart kan alle medlemmer af ChristiansfeldNet streame NRK3, Norges svar på DR3 og Zulu, og dermed også fjerde sæson af den populære norske ungdomsserie SKAM.

Når fjerde sæson af SKAM ruller over skærmen på norske NRK3 til foråret, kan du følge med i de nye afsnit om Eva, Noora og Isaks drittkule teenageliv i Oslo. NRK3, der viser serien, bliver nemlig tilgængelig via youSee Tv & Film i slutningen af februar og kan dermed streames via mobil apps og computer resten af 2017.

”Skuffelsen over ikke at kunne følge SKAM har fyldt meget hos mange danskere i alle aldre og hos flere politikere, og derfor vil vi gerne give alle vores medlemmer en helt særlig mulighed for at se NRK3 og dermed fjerde sæson af SKAM.

Fremtidens indhold går nye veje
Mere end en halv mio. danskere har streamet det første afsnit af SKAM på DR TV, og det gør det ifølge DR til det meste sete afsnit nogensinde. Når YouSee nu åbner op for adgang til NRK3 og fjerde sæson af SKAM, er det netop for at få det gode indhold ud at leve hos danskerne. 
 
”NRK har med SKAM skabt en enorm succes. Når vi kigger ind i fremtiden, forventer vi at se masser af nye spændende indholdsformater komme fra ventede såvel som uventede steder. Som Danmarks største tv-leverandør vil vi selvfølgelig være en del af denne spændende udvikling og sikre dig en billet på første række” siger Christian Morgan fra YouSee. 
 
NRK3 og SKAM
NRK lagde indtil starten af januar SKAM frit tilgængelig på deres hjemmeside samtidig med, at den blev vist på tv, og rigtig mange danskere så serien her. Det satte en tvist om musikrettigheder en stopper for i midten af januar, og det skuffede de mange danske SKAM-fans, der med spænding så frem til at følge premieren på sæson 4.
 
NRK3, der minder lidt om DR3, er om aftenen en ungdomskanal rettet mod de 15-40-årige, der udover SKAM også viser masser af comedy og serier som Game of Thrones. Om dagen sendes NRK Super, der viser børne-tv fra tidlig morgen.