Tilmeld nyhedsbrev

YouSee undskylder

YouSee undskylder

YouSee må desværre indlede år 2017 med at give dig deres uforbeholdne undskyldning. Kl. 16.30 d. 31/12-2016 blev de ramt af et meget alvorligt nedbrud i deres tv-signal.

Nedbruddet betød desværre, at de fleste af ChristiansfeldNet's medlemmer ikke kunne se tv nytårsaften. For mange af os er netop tv'et omdrejningspunkt for to vigtige nytårstraditioner: Dronningens nytårstale og rådhusklokkerne, der ringer det nye år ind. YouSee undskylder derfor dybt til de mange, de måtte skuffe på så betydningsfuld en aften. 

Selve fejlen skyldes et ekstremt kompliceret fysisk nedbrud i YouSee's system, og der er selvfølgelig arbejdet benhårdt på at få den rettet, lige siden den opstod, og der bliver arbejdet nonstop på at få de sidste med og sikre, at fejlen ikke opstår igen.

Så snart fejlen er rettet, vil derblive lavet en underholdningsoplevelse til dig som et plaster på såret. 

Vi ønsker dig - trods alt - et rigtigt godt nytår. Du hører fra os, så snart vi har nyt om dit plaster på såret.

Venlig hilsen

Jaap Postma
Direktør, YouSee

Kort status på tv-nedbruddet     
     
- Søndag aften, lidt over et døgn efter fejlen opstod, fik de sidste mdelemmer tv-signalet tilbage. 
- YouSee har gennemført teknisk arbejde på 33 tv-centraler landet over og udskiftet udstyr og software på 300 bokse, der styrer trafikken af tv-signalerne. 
- Der arbejdes fortsat hårdt og målrettet på at få afklaret årsagen til nedbruddet og der er i den forbindelse inddraget en række danske og internationale eksperter for at undgå, at et lignende nedbrud sker igen. 
- Vi er bekendte med, at nogle medlemmer ikke modtager den korrekte TV 2-regionskanal. Det er også et resultat af nedbruddet, og vi er i fuld gang med at rette op på dette.