Tilmeld nyhedsbrev

Dokumentar TV-kanaler

Dokumentar TV-kanaler

Når folk kun forbinder Leonardo med Titanic og ikke også med Mona Lisa, halter det historiske overblik lidt bagefter. Derfor er det godt, vi har Viasat History, hvor man kan lære noget nyt hver dag. Viasat Explorer bør også være en del af dit pensum – her inviteres du nemlig med på eventyrlige rejser, oplever de sejeste maskiner og bliver vidne til rystende afsløringer af skandaler, korruption og andre mysterier. Er du mere til naturoplevelser, kan du glæde dig til de flotteste dokumentarfilm på Viasat Nature og National Geographic Channel. Sidstnævnte kan du endda se i HD.

VIASAT HISTORY / HD
For at forstå nutiden, skal man kende fortiden. På Viasat History får du både verdenshistorien, oldtidens og den moderne tids historie præsenteret på en relevant og spændende måde.

VIASAT EXPLORE / HD
Viasat Explore udfordrer din eventyrlyst - Fyldt med eventyr og ekstreme oplevelser. Kanalen blander dybdeborende dokumentar med indholdsrige ekspeditioner og ekstrem sport.

VIASAT NATURE / HD
De bedste dokumentar-, natur- og dyreudsendelser - Viasat Nature er dokumentarfilm i høj kvalitet med det bedste fra dyrenes og naturens verden.

VIASAT CRIME / HD
Fokuserer helt og aldeles på de bedste krimiserier - En kanal fyldt med krimi-indhold amerikanske actionfilm, britiske krimier og kriminalserier.

NATIONAL GEOGRAPHIC / HD
Her får du endnu mere eventyr - den prisbelønnede kanal byder på et nyt og udfordrende syn på verden. Giver os også ny indsigt inden for videnskab, teknik og natur.

NAT GEO WILD / HD
Oplev de bedste og mest nærgående optagelser med vilde dyr nogensinde set på tv. Nat Geo Wild er dedikeret til at levere en unik indsigt i naturens verden, miljøet og de fantastiske væsner, der bebor det – og det er i den bedste kvalitet.


Find kanalerne her på: YouSee Ekstrakanaler