Tilmeld nyhedsbrev

Internet 2021

Internet 2021

Selvom alle taler om fiber til Internetløsninger, så må vi konstatere, at COAX teknologien, som vores anlæg er bygget op omkring, ikke på nogen måde er "old news". Selv de store udbydere investerer stadig mange millioner i udbygning og vedligeholdelse af Coax netværket, fordi det kan betale sig.

Lige nu tilbyder vi 600 Mbit, og tester på 800 Mbit, og det er uden de store ændringer i anlægget. Skulle behovet opstå, at der på et tidspunkt vil blive brug for højere hastigheder, er vi allerede nu ved at finde løsninger for det.

Men af alle de test vi har foretaget og fået lavet, er 600 Mbit stadig langt over hvad en alm. familie benytter, selv med hjemmearbejde/skole, gamere og streaming.

Den største udfordring hos mange familier er den interne WiFi, hvor mange vil have glæde af at få det optimeret. Hastigheden ind til modemet har ikke meget at sige hvis WiFi ikke dækker ordentligt. Kontakt os gerne for råd og vejledning.

Man kan med den nuværende teknologi på markedet, leverer op til 1200 Mbit via COAX og den simple løsning er at genbruge de mange COAX kabler, der dækker vores landkort og eksiterende netværk. Det er kun udstyret i hver ende, der bestemmer hastigheden på COAX netværket.

ChristiansfeldNet og vores partnere har over 30 års erfaring i COAX og sammen passer vi på dit anlæg og laver fremtidssikret løsninger, der kan leverer ekstreme hastigheder i dit COAX netværk.

Det er dig som medlem der ejer ChristiansfeldNet, det er dig der er med til at bestemme hvilke ydelser der skal tilbydes og hvad priserne skal være...

Priserne i 2021 blev bestemt af de fremmødte medlemmer på generalforsamlingen 2020:
Bedst til prisen C-Web 200/100 - Kun 190,- kr. pr. md.
Mest valgte til familien C-Web 400/100 - Kun 210,- kr. pr. md.
Super hurtig, til spil og streaming C-Web 600/100 - Kun 220,- kr. pr. md.
Lille forbrug C-Web 20/10 - Kun 115,- kr. pr. md.
Ved C-Web uden TV, skal tillægges 45,- kr. pr. mdr. i driftbidrag.

Jo flere vi er, jo billigere bliver det... Lige nu er vi ca. 700 med Internet gennem foreningen.
Men bliver vi bare 30 flere, kan priserne sænkes 5,- til 10,- pr. md.
Og med 60 flere, kan priserne sænkes 10,- til 20,- pr. md., uden det går ud over den budgetterede omsætning. Det er da ret vildt...

Har du allerede C-Web, så bank din nabo op, så vi sammen kan stå endnu stærkere og gøre det endnu billigere for os alle.

Har du ikke allerede Internet gennem din lokale antenneforening, er det måske nu skal du skal prøve det. Kontakt administration på 69120675, net@christiansfeld.tv eller facebook.com/ChristiansfeldNet