Tilmeld nyhedsbrev

Chapter: En lyd- og e-bogstjeneste der vil mere

Chapter: En lyd- og e-bogstjeneste der vil mere

Chapter er den lyd- og e-bogstjeneste, som værner om litteraturen og dens fremtid på det voksende, digitale bogmarked. De vil favne bredt på tværs af genrer og sikre plads, synlighed og en fair transparent afregning til alle forfattere.

Chapter vil sørge for, at den enkelte læser eller lytter aldrig farer vild i det store bogunivers, men bliver præcist guidet og inspireret inden for sine foretrukne genrer, med de allerbedste børnebøger som hjælper forældre med at vække en livslang læselyst hos deres børn, de vil inspirere de unge og gøre det nemt og indbydende for dem at berige sig med fortællinger, som vil udvikle dem og gøre dem mere vidende og spændende at være sammen med.

Kort sagt er Chapter for alle jer, der vil stimuleres, udfordres og forføres. Og som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger, og hvad der ligger bag fortællingerne. Chapter er ikke bare endnu en streaming tjeneste, de bliver aldrig færdige med at udvikle nyt, berigende indhold.

Sådan er det med Chapter, de vil hele tiden mere.

En skarp pris og et bogligt slaraffenland, der vil berige, stimulere, udfordre og forføre.
Med Chapters alsidige abonnementer,kan du læse og lytte, lige præcis når og hvor du vil.
Og som medlem af ChristiansfeldNet får du en fast lav pris, på det abonnement som passer bedst til dit behov. Bestil din rabatkode på net@christiansfeld.tv eller på tlf 69120675

Læs mere om de skræddersyede abonnementer og specielle priser på her: www.Chapter.dk/FDA

Følger du din antenneforening på Facebook.com/ChristiansfeldNet
Har du husket at tilmelde dig Nyhedsbreve på ChristiansfeldNet.dk/news/