Tilmeld nyhedsbrev

Hårde forhandlinger med TV2Play

Hårde forhandlinger med TV2Play

Forhandlingerne med TV2 omkring TV2 Play Favorit+Sport med rabat for 2021 er afsluttet, og der blev givet og taget... TV2 kom med et udspil hvor de ville hæve prisen med 6,25 kr. pr.md. samtidig med at TV2 Play kun kunne tilkøbes med rabat af medlemmer med Stor tv-pakke gennem foreningen. Et voldsomt udspil iforhold til de vilkår vi har i dag, hvor TV2 Play kan tilkøbes fra Mellem tv-pakken.

Heldigvis lykkedes det os hurtigt, at rotte os sammen med en del andre foreninger, hvor vi i samlet flok kunne gå i forhandlinger med TV2. 

TV2 holdt længe fast i prisstigningen og kravet om at alle TV2 kanaler skal indgå i de medlemmers tv-pakke som køber TV2 Play med rabat. Men med vores fleksible løsninger, hos ChristiansfeldNet, kan vi lave en TV2 tv-pakke indeholdene alle TV2 kanaler. TV2 tv-pakken kan tilkøbes fra Lille tv-pakke og vælges som en del af MixTV og herefter kan TV2 Play Favorit+Sport tilkøbes. Prisstigningen lykkedes det at få skubbet til 2022, så TV2 Play gennem ChristiansfeldNet fortsat koster 39,- kr. pr. md. i 2021.

Det bliver fra 2021 ikke et helt så godt tilbud som det vi har nu, men tilgengæld vil det blive muligt at tilkøbe TV2 Play med MixTV, hvilket det ikke har været mulighed for indtil nu, og set i lyset af at mange flere har MixTV end Mellem tv-pakke, er der dermed endnu flere som vil kunne benytte sig af tilbudet fra TV2 Play. 

En kort opsummering:
TV2 Play Favorit+Sport uden reklamer koster i 2021 stadig kun 39,- kr. pr. md (Normal pris 179,- kr. pr.md.)
Kan tilkøbes fra C-TV Stor pakke eller fra C-TV Lille og C-MixTV med TV2 tv-pakken. 

Er du også interesseret i TV2 Play Favorit+Sport uden reklamer til 39,- kr. pr. md., så kontakt din lokale antenneforening på mail: net@christiansfeld.tv eller tlf: 69120676

Følger du din antenneforening på Facebook.com/ChristiansfeldNet
Har du husket at tilmelde dig Nyhedsbreve på ChristiansfeldNet.dk/news/