Thorsvej 17, 6070 Christiansfeld 69120675

ChristinsfeldNet
- Brugernes eget kabelnet

Få glæde af det af dele, over det hele......

Driftinformation

YouSee driftsinformation til TV og Bredbånd

Klik her for at se om der er driftsforstyrrelser på kabelnettet (Coax) Vis kabel driftsinformation
I Stepping er der en periodisk kabelfejl som kan give driftsforstyrelser. Teknikkerne er på sagen og vi forventer det bliver udbedret i perioeden 16. - 20. januar.

YouSee driftsinformation til mobil

Klik her for at se om der er driftsforstyrrelser på mobilnettet i nærheden af dig Vis mobil driftsinformation

Modtag YouSee driftsinfo på sms og e-mail

Klik her for at tilmelde dig driftsinformation på sms eller e-mail Tilmeld driftsinformation