Thorsvej 17, 6070 Christiansfeld 69120675

ChristinsfeldNet
- Brugernes eget kabelnet

TV-Arkiv, Film og Serie......

Driftinformation

YouSee driftsinformation til TV og Bredbånd

Klik her for at se om der er driftsforstyrrelser på kabelnettet (Coax) Vis kabel driftsinformation
I Stepping er der en periodisk kabelfejl som kan give driftsforstyrelser. Teknikkerne er på sagen og vi forventer det bliver udbedret i perioeden 16. - 20. januar.

YouSee driftsinformation til mobil

Klik her for at se om der er driftsforstyrrelser på mobilnettet i nærheden af dig Vis mobil driftsinformation

Modtag YouSee driftsinfo på sms og e-mail

Klik her for at tilmelde dig driftsinformation på sms eller e-mail Tilmeld driftsinformation