C-Web

Sådan opsætter du dit nye modem til Internet.
1: Tilslut signalkablet mellem modemmet og dit kabel-tv stik i det stik der har gevind eller til dataudgangen på signalfordeleren. Vigtigt! Du skal tilslutte signalkablet før du tænder for strømmen til modemmet.

2: Tilslut herefter strømforsyningen til modemmet og tænd så for strømmen. Modemmet vil stå og blinke i de forskellige lamper, indtil modemmet har fået forbindelse til internettet. Bemærk, at der kan gå op til 45 minutter. Når lampen Internet lyser konstant har modemmet fået forbindelse.

3: Tilslut nu netværkskablet til modemmet i en af de gule udgange markeret med LAN, til en netværksudgang i din computer eller router.
Hvis du ikke har en computer, du kan kable, kan du tilslutte computer, smartphone eller tablet trådløst via WiFi, ved hjælp af netværksoplysningerne, som står i bunden af dit modem eller på den vedlagte seddel.

Sådan kommer du på nettet
4: Åben din browser. Der kommer automatisk en registreringsside op første gang modemmet forbinder til Internettet.
Kommer registreringssiden ikke skal du bare forsøge at gå ind på en web side og så bliver du automatisk sendt videre til registreringssiden

5: Indtast dine log ind oplysninger, som du har fået udleveret med modemmet, for at komme ind på din personlige registreringsside.

6: Accepter betingelserne for brug af C-Web

7: Indtast dine personlige kontakt informationer, så foreningen kan få de rigtige oplysninger om dig og modemmet. Du kan desuden ændre navet på routeren hvis du vil..

8: Nu skal du bare vente i 120 sekunder mens modemmet registreres og genstartes.

9: Nu er du på Internettet og har adgang til den store verden.

OBS OBS OBS
Bruger du egen Router og stiller modemet i "Bridge mode" eller "Jeg har kontrollen" finder du ARRIS routeren på IP 192.168.123.1 eller 192.168.0.1.
Login: admin
Password: admin
Vi supportere kun standart opsætning indstillinger på routeren, i "ChristiansfeldNet har kontrollen".

C-Web

C-Web opsætning

Download vedledning

På dit modem er der 5 dioder (lys) der viser forskellige ting. Når du tænder dit modem første gang eller når den bliver udsendt opdateringer til den vil lysene tænde fra bunden op, til slut vil alle lysene blinke nogle gange.

Power – denne diode lyser når der er strøm på kabelmodemet
WIFI – denne lyser når WIFI er tændt og blinker når der er aktivitet på det trådløse netværk. (Bemærk: enheder som f.eks. mobiltelefoner, ipad m.m. kan godt sende pakker selvom de er i stand by)
WPS – denne funktion kan bruges til at tilslutte enheder uden at bruge sikkerhedsnøglen (adgangskoden til WIFI), virker ikke på alle enheder
Internet – Blinker når der er aktivitet på internetnet både det kablede og WIFI
Phone – Lyser hvid hvis der er tilsluttet en IP-telefon

Andre funktioner
POWER –Her tilsluttes den 12V strømforsyningmed sort ledning, der fulgte medmodemmet. Det er den du skal bruge, ingen anden. Hvis du skal genstarte modemmet, vipper du afbryderen,venter lidt og tænder igen: Efter 2 minutter er den online igen. Sørg for at holde den konstant tændt, da vi overvåger at hele nettet er oppe på denne måde. Strømforbruget er ca 25W.

TEL 1 og 2 –To analoge telefon porte. Sæt en telefon i port 1(øverste) hvis du kun skal bruge én port. Hvis du skal have flere linjer og/eller numre, kan du bruge begge porte. Det koster ikke mere.

USB. Typisk til netværksprinter, eller netværksharddisk (NAS-funktion) – USB 3.1.

ETHERNET –Her kan du forbinde udstyret i dit hjemmenetværk, pc’er,eller til en anden switch eller ekstra trådløst accesspoint andetsteds i huset. Eller en netværksprinter via ethernet-kabel (PDS-eller UTP-kabel). Du kan også køre trådløst. Eller netværks TV-tuner DVB IP. Osv. Generelt bør du bruge datakabel hvis det er muligt.

RESET –Trykker du denne forsænkede pal ind i 1-2 sekunder, så genstarter dit modem. Trykker du den ind mere end 10 sekunder, så nulstiller du alle indstillinger for enhederne i Modemmet: Modem og router og telefonporte, samt trådløse sættes til antenneforeningens forhåndsopsatte konfiguration. Kører du sur i det med egenkonfiguration, kan du altså starte forfra igen på denne måde.

CABLE –Her tilsluttes det hvide antennekabel med F-connector (den med gevind) sådan som det er der i forvejen. Kablet skal skrues stramt til. Connektoren skal være fast krimpet på coaxkablet, og der må ikke bruges twist-on konnektorer fra et byggemarked.

Vi har forhåndsindstillet dit modem til at køre trådløst for dig. Der er ingen udvendige trådløse antenner; disse er indbygget i kabinettet. TG3442 kører 802.11b/g/n/a/ac på 2,4 GHz og 5 GHz. Det hedder også Wi-Fi 5. Altså alle gængse standarder. Og senere opdaterer vi dens software, så den også kører Wi-Fi EasyMesh.

Etiketten viser de af Arris forhåndsopsatte ting: Modemmet er lagt ind i systemet med dette CM MAC og serial number, inden udlevering. De trådløse netværksnavne (SSID) og kode står trykt her. Men du kan også selv stille det via selvbetjeningen.Vi sætter dog LAN-adresse scope efter den standard, vi bruger i foreningen.