C-Web

Sådan opsætter du dit nye modem til Internet.
1: Tilslut signalkablet mellem modemmet og dit kabel-tv stik i det stik der har gevind eller til dataudgangen på signalfordeleren. Vigtigt! Du skal tilslutte signalkablet før du tænder for strømmen til modemmet.

2: Tilslut herefter strømforsyningen til modemmet og tænd så for strømmen. Modemmet vil stå og blinke i de forskellige lamper, indtil modemmet har fået forbindelse til internettet. Bemærk, at der kan gå op til 45 minutter. Når lampen Internet lyser konstant har modemmet fået forbindelse.

3: Tilslut nu netværkskablet til modemmet i en af de gule udgange markeret med LAN, til en netværksudgang i din computer eller router.
Hvis du ikke har en computer, du kan kable, kan du tilslutte computer, smartphone eller tablet trådløst via WiFi, ved hjælp af netværksoplysningerne, som står i bunden af dit modem eller på den vedlagte seddel.

Sådan kommer du på nettet
4: Åben din browser. Der kommer automatisk en registreringsside op første gang modemmet forbinder til Internettet.
Kommer registreringssiden ikke skal du bare forsøge at gå ind på en web side og så bliver du automatisk sendt videre til registreringssiden

5: Indtast dine log ind oplysninger, som du har fået udleveret med modemmet, for at komme ind på din personlige registreringsside.

6: Accepter betingelserne for brug af C-Web

7: Indtast dine personlige kontakt informationer, så foreningen kan få de rigtige oplysninger om dig og modemmet. Du kan desuden ændre navet på routeren hvis du vil..

8: Nu skal du bare vente i 120 sekunder mens modemmet registreres og genstartes.

9: Nu er du på Internettet og har adgang til den store verden.

OBS OBS OBS
Bruger du egen Router og stiller modemet i "Bridge mode" eller "Jeg har kontrollen" finder du ARRIS routeren på IP 192.168.123.1 eller 192.168.0.1.
Login: admin
Password: admin
Vi supportere kun standart opsætning indstillinger på routeren, i "ChristiansfeldNet har kontrollen".

C-Web

C-Web opsætning

Download vedledning