C-TV

Sådan indlæser du dine kanaler digitalt
1. Først går du ind i menuen på dit tv.
2.Se om der er et menupunkt, der hedder Indstillinger eller Konfigurationer.
3. Find det punkt, der relaterer til Digital eller Opsætning.
4. Bliver du bedt om at vælge Operatør, skal du vælge "anden".
5. Når du kommer frem til søge parametre som frekvens, symbolrate, qam og netværks-id, skal du indtaste følgende:

• Netværks-id 6070
  • Frekvens 546 MHz eller 546000 KHz
  • Qam 64
  • Symbolrate 6875

Har dit tv en anden menuopsætning, end nedenstående, kan du finde manualer til de fleste tv på producentens hjemmeside.

Samsung

Indlæs kanaler

Download vejledning

Philips

Indlæs kanaler

Download vejledning

Sony

Indlæs kanaler

Download vejledning

LG

Indlæs kanaler

Download vejledning

Panasonic

Indlæs kanaler

Download vejledning

C-TV Boks

Opsætning

Download vejledning