C-Streaming

C-Streaming er alle de streaming tjenester du kan få glæde af.

TV2 Play
Du kan få TV2 Play (Favorit + Sport) til kun 45,- kr. pr. md. (Normal pris 199,- kr. pr.md.), hvis du har Stor- eller TV2 Theme- TVpakke. 
Du får det bedste fra TV2s verden, med underholdning, film, serier, reality, sport og meget meget mere, lige når du vil...
TV 2 PLAY er din danske streamingtjeneste. Her får du underholdning og oplevelser, der giver udsyn og indsigt i den verden, vi sammen lever i. Vi ser verden med danske øjne.

TIDAL - Den nok bedste musik tjeneste på markedet, til meget fordelagtige priser.
Med TIDAL kan du streame dine yndlingssange. Over 60 millioner numre og 250.000 musikvideoer, får du den ultimative musikoplevelse. Opret din egen playliste, eller prøv en af vores, lavet af den danske musikredaktører og artisterne selv.
Priserne starter ved 480,- kr. for 24 mdr. - Se alle priser

Dansk Filmskat
Dansk Filmskat er en abonnementsbaseret filmtjeneste fra Nordisk Film, hvor du får ubegrænset adgang til at se danske film, når du har lyst. Hver uge udskiftes nogle af filmene, så der altid er nye filmoplevelser at se frem til.
Pris kommer snart

MinBio - Det største danske børneunivers

Min Bio er en streamingtjeneste for børn og barnlige sjæle med ubegrænset adgang til hundredevis af tegnefilm og serier - alle med dansk tale. Der er søde og sjove film for børn i alle aldre. Massevis af hygge for hele familien.
Pris kommer snart

Chapter Flex: En lyd- og e-bogstjeneste der vil mere...

En fortælling rigere - Her får du et bogligt slaraffenland, der vil berige, stimulere, udfordre og forføre. En tjeneste som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger. Det er det, Chapter vil.
Pris kommer snart

CMore
Info kommer senere

Paramount+
Info kommer senere

FOX+

Info kommer senere

HBO
Info kommer senere