C-Secure+ & C-Secure

Virus, spyware, ransomware og hackere er noget, vi alle helst vil undgå, og vi vil gerne beskytte vores familiebilleder, dokumenter og meget andet. Det kan du nu med Trustbox og med høj medlemsrabat.

Medlems fordel
Som ChristiansfeldNet medlem kan du nu sikre din færden på nettet og beskytte dine data gennem ChristiansfeldNet’s aftale med Trustbox. Trustbox tilbyder en speciel sikkerhedspakke, der er skræddersyet til dig. Du kan vælge imellem C-Secure+ som hjælper dig med beskyttelse imod virus, spyware og hackere, alt mens der tages regelmæssig og automatisk backup af dine data eller C-Secure som hjælper dig med beskyttelse imod virus, spyware. TrustBox benytter en 3-lagskryptering, automatiseret desinficering med cloudgenkendelse, ransomware-alarm og mulighed for datagenskabelse af alt på én gang. Derfor har ChristiansfeldNet indledt et samarbejde om Trustbox’ prisvindende databeskyttelse.
 

 

C-Secure+

Anti-virus, Anti-malware og online Backup.

600,- kr./år ved kvt. opkrævning Bestil

550,- kr./år ved års opkrævning Bestil

 

C-Secure

Anti-virus, Anti-malware.

420,- kr./år ved kvt. opkrævning Bestil

385,- kr./år ved års opkrævning Bestil


Efter købet modtager du en personlig kode og alle nødvendige information om dit køb og installationen på e-mail. Din kode giver adgang til din valgte sikkerhedspakke, og du kan gå i gang med installation og opsætning med det samme. Det tager cirka 15 minutter.

ChristiansfeldNet tilbyder samtidig at opsætte alt for dig via fjernsupport, for 149,-